3 tips om van jouw Sinterklaasfeest een groot succes te maken

Datum

3 tips om van jouw Sinterklaasfeest een groot succes te maken

U gaat een Sinterklaasfeest organiseren en bent op zoek naar handige tips voor een geslaagd feest? We geven je graag 3 tips mee voor een vlotte organisatie van jouw Sinterklaasfeest.

TIP 1 : Boek tijdig jouw Sinterklaasshow of animaties

Heel veel bedrijven zetten volop in op een Sinterklaas feest. De Sint komt bij vele bedrijven, winkels en shoppingcentra op bezoek tussen 12 november en 11 december. Dit allemaal in het weekend. Dat wil zeggen dat de animaties dus rap volboekt zijn door de beperkte periode. Snel zijn is de boodschap!

TIP 2: De locatie van het Sinterklaas Feest

In vele gevallen gaat het Sintfeest door op de bedrijven zelf. Ga zeker na of jouw ruimtes voldoende groot zijn voor de animaties én het aantal gasten. Afhankelijk van het type event je organiseert dien je rekening te houden met 1 à 2 m2 per persoon.

Vergeet zeker je ruimte niet sfeervol aan te kleden. Maak het aangenaam vertoeven voor volwassenen en kinderen. Verras je gasten met een feeëriek decor.

TIP 3: Cadeautjes van de Sint

Een vlot verloop bij de Sint vraagt een sterk draaiboek. Je kan de ouders een geschenkje laten kiezen. Voorzie voldoende ruimte bij de pakjes en noteer per pakje de naam van het kindje. Laat de pakjespieten de pakjes alfabetisch organiseren zodat er geen tijd verloren gaat bij het zoeken van een pakje.

pssst…. voorzie steeds reserve cadeautjes voor kindjes waarvan het pakje zoek is. Zo voorkom je dikke tranen op je feest!

Ook nood aan een overgetelijk Sintfeest bij jou op kantoor? Boek dan vandaag nog jouw kennismakingsgesprek in!

Meer
blogs