Christmas Experiences

Datum

Christmas Experiences

Stel jezelf eens voor

Stel je eens voor, je opent de deur naar je tuin en daar word je door eenpad van kaarsen begeleid naar eentipi-tent waar de ingang uitnodigend open staat. Je ziet een prachtig gedecoreerde tafel en de tonen vanMariah Carey die uit volle borst “All Iwant for Christmas is you” zingt,komen je tegemoet. 

Je neemt plaats aan de lange, donkere eikenhouten tafel voor zespersonen. Die is prachtig gedekt.Brandende kaarsjes, prachtig servies met bijpassende servetten.Elk detail, van het superzachte schapenvelletje op de stoelen tot kaarsenhouders, klopt. Je geniet inje gezelschap in deze magische setting van een uitgebreid kerstdiner met verschillende gangen. Na het eten kan je natafelen met gezelschapsspelletjes en cadeautjes, of kiezen voor een kerstfilm in de outdoor cinema. 

Klinkt dit als de ultieme Kerst voor jou? Dan hebben we goed nieuws, want jij kan heel de van midden december tot midden januari deze magische kerstbeleving naar je eigen tuin halen, zonder dat je er zelf iets voor moet doen! 

Wat mag je verwachten? Een prachtig kerstdecor in een unieke setting in je eigen tuin. De kans om daar met maximum 6 personen te genieten van een heerlijk kerst diner dat je zelf bereid of bij een van onze cateringpartners uitkiest. Je kan de beleving uitbreiden met eenkampvuur, een extra tent om buiten te slapen, een outdoor cinema en verschillende andere extra’s. 

In de pers

Meer
CASES