Een magische Pinterest-kerst in eigen tuin met onze Datenight at home, Christmas Edition

2020, het jaar waarin het woord ‘bubbels’ een heel andere betekenis kreeg dan een glaasje champagne. Het jaar waarin er soms weinig reden was om een flesje bubbels te kraken maar ook het jaar waarin we allemaal hebben bewezen dat we als mens best wel wat aankunnen. En het jaar waarin we echt hebben ontdekt hoe belangrijk onze naasten zijn. 

We weten nog niet hoe we de feestdagen mogen doorbrengen, maar dat het in kleine bubbels zal zijn, staat vast. Dat neemt niet weg dat we er al naar mogen uitkijken! De kerstbomen werden dit jaar al extra vroeg opgetuigd en kerstverlichting in de straten maakt het avondwandelingetje extra gezellig.

Hoewel we het moeten doen met minder deze feestdagen, zorgen wij graag voor méér. Met Azorti staan we voor het creëren van een unieke beleving. En we zouden Azorti niet zijn als we niet met een unieke en magische beleving voor de feestdagen op de proppen komen. In deze blog ontdek je alles over de Datenight @ Home – Christmas Edition! 

Een Pinterest-kerst in eigen tuin

Stel je eens voor, je opent de deur naar je tuin en daar word je door een pad van kaarsen begeleid naar een tipi-tent waar de ingang uitnodigend open staat. Je ziet een prachtig gedecoreerde tafel en de tonen van Mariah Carey die uit volle borst All I want for Christmas is you” zingt, komen je tegemoet. Je volgt de kaarsen naar de tent en wandelt voorbij verschillende kerstbomen, versierd met duizenden kerstlichtjes. In de tent is het aangenaam warm dankzij het knisperend haardvuur, dat meteen zorgt voor instant gezelligheid en aangenaam licht.

In je bubbel van zes neem je plaats aan de lange, donkere houten tafel. Die is prachtig gedekt. Brandende kaarsjes, prachtig servies met bijpassende servetten. Elk detail, van het superzachte schapenvelletje op de stoelen tot kaarsenhouders, klopt. Je geniet in je gezelschap in deze magische setting van een uitgebreid kerstdiner met verschillende gangen. Na het eten kan je natafelen met gezelschapsspelletjes en cadeautjes, of kiezen voor een kerstfilm in de outdoor cinema. 

Klinkt dit als de ultieme Kerst voor jou? Dan hebben we goed nieuws, want jij kan van 11 december tot en met 17 januari deze magische kerstbeleving naar je eigen tuin halen, zonder dat je er zelf iets voor moet doen! 

Datenight @ Home, Christmas Edition

Haal de ultieme Pinterest-kerst in huis zonder moeite. Speciaal voor de feestdagen staken we ons Datenight @ Home concept in een kerstjasje.  

Wat mag je verwachten?

Een prachtig kerstdecor in een unieke setting in je eigen tuin. De kans om daar met maximum 6 personen te genieten van een heerlijk kerstdiner dat je zelf bereid of bij een van onze cateringpartners uitkiest. Je kan de beleving uitbreiden met een kampvuur, een extra tent om buiten te slapen, een outdoor cinema en verschillende andere extra’s. 

De Christmas @ Home edition is te boeken van 11 december tot en met 17 januari! Wil jij de ultieme kerstbeleving op Kerstmis in je tuin halen? We hebben maar één opstelling ter beschikking per avond. Zet je dus op de wachtlijst om als eerste jouw Christmas @ Home te kunnen boeken. 

Vanaf zaterdag 28/11 is het mogelijk een plekje te bemachtigen met een unieke URL die je ontvangt wanneer je jou op wachtlijst zet. Als je niet op de wachtlijst staat kan dit vanaf 02/12.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *