Exclusive- Surprising- Magical- Initimate - 

glamping- dinner-  getaway-

experiences weddings engagements

Omdat verrassende belevingen leiden tot geluk

Ook nood aan quality time?

Nooit gedacht dat een Getaway Experience at home magisch zou kunnen zijn? Het kan! Azorti tovert jouw tuin om in de meest idyllische plek alsof je een Pinterest bord binnenwandelt. 

Het ideale moment om samen met jouw geliefden een onvergetelijke avond te beleven. Geniet samen van een stijlvol ingerichte setting met een heerlijk etentje en sluit de avond onder de sterren af met een outdoor movie-night aan een knisperend kampvuur! Geniet als koppel van de zonsopgang met een heerlijk ontbijt.

Kortom, de meest romantische getaway experience.

All that you are, is all that I'll ever need - Ed Sheeran

Intimate Wedding Experience

Samen met je gasten genieten van alles wat een groot trouwfeest heeft, maar dan intiem. We transformeren jullie tuin tot een magische feestlocatie alsof je een pinterest bord binnenwandelt!

Maak je geen zorgen en laat je verrassen door deze unieke beleving. We hebben voor jullie 3 formules uitgewerkt:

Girls Night Experience

Samen met 10 vriendinnen eindelijk nog eens heerlijk genieten van een ontspannen avond met wijntjes, tapas en een hilarische movie night.

Datenight Experience

Verloving, verjaardag of gewoon zomaar… Verras je partner met een unieke overnachting in eigen tuin! Geniet van de meest romantische film op ons groot outdoor movie scherm aan een knisperend kampvuur en ontwaak samen met een heerlijk ontbijt.

Dinner Experience

Verrassende én exclusieve dinner setting in eigen tuin? We beloven je een unieke beleving met exclusief karakter!