Christmas
Workshop
Experience

Zin in een Girlsnight of kriebelt het ook om jouw eigen kerstkrans in huis- of aan je voordeur op te hangen? Dan ben je welkom op onze Christmas Workshop Experience in de tuin van Azorti in Heist-op-den-berg. Niet zomaar een workshop maar een workshop in een unieke kerstsetting.

Laetitia van Azorti en Ellen van Ell’en Rose slaan de handen bij mekaar om jou een magische kerstbeleving te bezorgen. Laat je leiden door het kaarsenpad en knisperend kampvuur, volg de tonen van Mariah Carey en zing luidkeels mee “All I want for Christmas is you… “. Binnen, in de rijkelijk gedecoreerde tipi wachten we jou op aan een heerlijk haardvuur met een glaasje bubbels en heerlijke warme hapjes!

Me-time kan officieel beginnen, na de gezelligste kennismaking maakt Ell’en Rose samen met jullie een duurzame prachtige kerstkrans helemaal aan jouw wensen aangepast.

Psssstt … hier stopt het niet, wanneer het weer mee zit maken we naast de workshop tijd voor échte Q-time aan het kampvuur voor een heerlijke warm drankje en marshmallows.

Schrijf je vandaag nog in en geniet van deze unieke Getaway Experience!

 

the workshop

 

We maken tijdens de Christmas Workshop Experience een feërieke kerstkrans. We voorzien voldoende decoratiematerialen om jouw kerstkrans geheel naar eigen smaak te maken. Dit alles onder professionele begeleiding van Ellen van Ell’en Rose. 

Je hoeft zelf niets mee te nemen naast je glimlach. Alle materialen worden voor jou voorzien.

Het belooft een magische beleving te worden.

 

the Getaway

De magische setting van deze Getaway Experience, nl. The Christmas Experience verscheen onlangs in het magazine Wonen – Landelijke stijl,  behaalde de voorpagina van De Gazet Van Antwerpen en is intussen een begrip bij de kerstliefhebbers.

Voor wie houdt van magie, kerst én gezelligheid is dit de succesformule. Waan je voor heel even in een sprookje en geniet van deze workshop in unieke setting!

Girlsnight experience

Liever een geprivatiseerde workshop experience voor jou-en 3 tot 5 andere vriendinnen tussen 16 december en 20 december op onze locatie?

Stuur ons vandaag dan nog een mailtje !

What's included

The
Praciticals

Data

16 december – 19u00 – 22u00

18 december – 19u00 – 22u00

Locatie

Azorti – Schoutestraat 19

2221 Booischot

De prijs

€ 95,00 incl. btw

Over ons

Hoi,

Wij zijn Ellen en Laetitia (van links naar rechts) en zijn bezielde onderneemsters. Elk met een eigen passie “flowers” én ” gewoontes doorbreken dankzij unieke belevingen”. 

Al een tijdje wouden we onze krachten bundelen ook al deden we dit al door bij heel wat projecten al te samenwerken; 

Samen delen we een énorme voorliefde voor kerst

 

Schrijf in