Jouw eigen winterbar

Datum

Jouw eigen winterbar

Stel jezelf eens voor, een blokhut met knisperend haarvuur, een vuurkorf , warme wijn, besneeuwde bomen, … . Kortom, jouw bedrijf komt op de proppen met een unieke en verrassende beleving , een gepersonaliseerde winterbar.

Waan jezelf voor heel even of een paar weken in de bergen, nooit gedacht dat een wintervakantie zo dichtbij kon zijn. Laat je leiden door al het magische wat de Alpen te bieden heeft, warme winterbar, besneeuwde bomen, berkenstammen, haarvuren, rendieren, dierenvellen én nog veel meer.

Jouw eventbelevers worden ontvangen met een heerlijke glaasje Mousseux des Alpes / Glühwein of met skiwasser. Gethematiseerde catering op de OFYR klaargemaakt zal je bezoekers ongetwijfeld verrassen. Denk maar aan Katenspek- Quenelle van forel – kaasfondue – charcuterieplankje – alpenkaas – … .

Vul je event aan met activiteiten als curling, schaatsen, schansspringen, …

Neem plaats in de loungestoelen en geniet van het prachtige uitzicht. Je vraagt je wellicht af, welk uitzicht? Wel, we kunnen je nog niet alles verklappen natuurlijk!

Jouw eventbelevers verrassen doen we door alle zintuigen te prikkelen en leggen we dus een sterke focus op de WOW-factor. Wie kiest voor Azorti, kiest voor een positieve merkbeleving!

Bekijk hier de wintertransformatie die we bij VRT hebben gerealiseerd.

Bovenstaande is nog maar het topje van de ijsberg! Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer
blogs