Winterhappening

Datum

Winterhappening

Winter Wonderland at the office – werken op kantoor was nog nooit zo gezellig! Wanneer “Miss **rona” beslist dat VRT haar winterbar niet mag uitbaten transformeren we toch gewoon het VRT gebouw in een winterse omgeving?

Deze opdracht was in samenwerking met VRT op freelance basis

Briefing: maak van ons kantoorgebouw een echte kerstbeleving.

Zolang we maar gewoontes mogen doorbreken, de medewerkers van VRT voor heel even in een nieuwe omgeving mogen laten wanen, mogen verrassen hebben we ons doel bereikt!

Gewoontes doorbreken doen we door te kiezen voor een verrassende winterbeleving ipv kerstbeleving. Geen talloze bomen maar prachtige settings die tot de verbeelding spreken.

Dit project was voor ons geslaagd wanneer we zagen dat iedere medewerker naar zijn gsm greep om een foto van de decors op de werkvloer te nemen (en wanneer de mailtjes en berichtjes binnenkwamen van het team natuurlijk).

Yes we made that magic happen!

Naast deze decors organiseren we in samenwerking met VRT Catering wekelijks leuke pop-ups in de settings waar de medewerkers kunnen genieten van lekkere winterse versnaperingen als Flammenkuchen, hot-dogs, pannenkoeken, warme wafels, churros , …

Meer
CASES